Olia Tira și iubitul ei, născuți în aceeași zi: „La mulți ani pentru noi”

Dragostea plutește în aer pentru Olia Tira. Aceasta își serbează astăzi ziua de naștere, alături de iubitul său. Interpreta a împlinit 31 de ani, transmite stiridinmoldova.md.

Într-o postare pe pagina s-a de Facebook, aceasta a făcut o frumoasă declarație de dragoste, în limba engleză, pentru sufletul sau pereche, care este ținut încă în secret. Se pare că cei doi ar fi născuți în aceeași zi.

„La mulți ani pentru noi! Povestea noastră este un basm, și este perfectă pentru un film romantic! Sunt atât de recunoscătoare că te-am cunoscut, sufletul meu geamăn. Nu poți fugi de destin, acum o știm cu siguranță! ”, a scris artista.

„Îți sunt recunoscătoare pentru că continui să-mi deschizi lumea și să-mi completezi viața. În primul rând, lasă-mă să-ți spun mulțumesc pentru că ma iubești așa cum sunt, ca femeie și ca personalitate. Tu ești cel care-mi poate atinge sufletul și să-l vadă perfect.”, a adăugat ea.

În încheiere, Olia a scris: „Ești unul dintre oamenii care se concentrează pe lucruri pozitive și frumoase! Imi place felul în care ne uităm împreună în aceeași direcție. Noi creăm o energie frumoasă în jurul nostru. Și îmi place la nebunie. Să fim fericiți și să ne bucurăm împreună de ceea ce se întamplă în viața noastră”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.