O casă de lux de 120 m.p., care ar costa puțin peste 11 mii de euro. Vezi ce avere deține liderul PAS Igor Grosu

Șapte imobile, șapte terenuri de pământ, un automobil și venituri de sute de mii de lei. Această avere a declarat candidatul PAS la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Igor Grosu.

Potrivit informațiilor prezentate la Comisia Electorală Centrală, în perioada anilor 2019-2020, liderul PAS Igor Grosu a obținut doar din salariu de deputat 338847,28 lei, iar soția acestuia a câștigat peste 190 de mii de lei.

Alte 47 de mii lei familia deputatului a obținut din înstrăinarea sau deținerea valorilor mobiliare sau a cotelor-părți în capitalul social al societăților comerciale. Totodată, politicianul cu dublă cetățenie primește indemnizații de la statutul român pentru întreținerea copilului.

Din declarațiile prezentate de Igor Grosu aflăm că anul 2017 a fost unul cu noroc pentru politician. În această perioadă el a devenit proprietarul unui intravilan și a patru imobile, dintre care o casă de locuit cu o suprafață de 82,3 metri pătrați. Toate aceste bunuri Grosu susține că le-a obținut prin donație. Tot în 2017, Grosu și-a cumpărat un autoturism, Volkswagen Touran, fabricat în 2009, cu 7800 de euro.

Igor Grosu locuiește într-o casă de lux, cu o suprafață de 121,7 metri pătrați, care ar costa puțin peste 230 de mii de lei, echivalentul a 11 mii de euro. Precizăm că la alegerile din 2019, Grosu a indicat în declarația de avere că acest imobil ar costa aproape jumătate de milion de lei.

Liderul PAS mai are și un apartament de 47 de metri pătrați, care ar costa 273 de mii de lei, dar și un spațiu comercial de aproape 40 de metri pătrați, evaluat la 106 mii lei.

Declaratia de avere pentru … by LibertyDreams

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.