Notorietăți publice: Moldova are nevoie de stabilitate, iar din cei doi candidați doar Igor Dodon o poate asigura

Republica Moldova are nevoie de stabilitate, iar din cei doi candidați la funcția de Președinte doar Igor Dodon poate asigura acest lucru. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, la care a participat fostul primar Serafim Urechean, dar și politologul, ex-deputatul și fostul vicepremier Victor Stepaniuc.

„Astăzi ne aflăm la o răscruce, care costă și ne va costa mult, dacă noi nu vom înțelege că trebuie să facem o alegere corectă, să alegem un candidat care are potențial, posibilități să mențină situația în Republica Moldova și să nu ajungem la tensionare, cum a fost în alte spații exsovietice. Dacă facem un pas greșit, o să ne coste mult. Eu vreau păstrarea integrității și independenței Republicii Moldova, pentru care am depus semnătura în august 91. Cine poate păstra echilibru în Moldova, cine are echipă. Sigur că Dodon. Dacă Dodon rămâne Președinte, avem Parlament, Guvern, stabilitate”, a declarat Serafim Urechean.

Totodată, politologul și fostul vicepremier Victor Stepaniuc a declarat că de la independență încoace doar Igor Dodon a avenit cu un program electoral, în care vorbește despre educație. 

“Dodon este unicul care a spus că voi moderniza învățământul și voi dubla salariul profesorului. Până acum nimeni nu s-a arătat îngrijorat de educația din țară”, a spus Stepaniuc.

Cei doi au chemat societatea la un consens național și să susțină profesionalismul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.