Neymar va putea fi văzut în al treilea sezon al serialului „La Casa de Papel”

Neymar a anunțat marti pe Twitter că va putea fi văzut în al treilea sezon al serialului „La Casa de Papel”, cel mai vizionat show TV non-anglofon difuzat pe platforma de streaming Netflix, și a ironizat zvonurile legate de transferul său la o altă echipă, transmite stiridinmoldova.md cu referire la AFP.

„Am putut să îmi împlinesc un vis, participând la filmările pentru serialul meu preferat. Iar acum pot să împărtășesc personajul Joao cu voi! Mulțumesc @lacasadepapel!”, a scris sportivul brazilian pe aceeași rețea de socializare, însoțind mesajul de un scurt videoclip în care poate fi văzut scotându-și de pe chip o mască – reprezentându-l pe Salvador Dali -, caracteristica personajelor din acest serial.

În episoadele 6 și 8 din al treilea sezon – o nouă versiune a acestuia a fost distribuită online, marți, de Netflix, conform AFP , Neymar interpretează un călugăr brazilian, al cărui prenume este Joao. Sezonul al treilea a fost distribuit online pe 19 iulie.

„Nu-mi plac nici fotbalul, nici petrecerile.”, spune călugărul într-o conversație despre Brazilia pe care o poartă cu Berlin, unul dintre personajele principale ale serialului.

„La Cupa Mondială, mă rog întotdeauna pentru selecționata noastră”, adaugă personajul jucat de Neymar, înainte de a se retrage din cadru.

Ultimele luni au fost foarte agitate pentru sportivul brazilian: suspendat pentru că a lovit un spectator în finala Cupei Franței, acuzat pentru o vreme de viol și nevoit să renunțe la Copa America din cauza unei noi accidentări la piciorul drept, Neymar se află în centrul unor zvonuri legate de transferul său de la PSG, printre echipele vizate aflându-se FC Barcelona și Real Madrid.

În această telenovelă estivală, un episod s-a încheiat cu bine, pe 9 august, pentru Neymar: plângerea pentru viol care îl viza a fost clasată fără urmări penale în Brazilia. Intriga din jurul viitorului său sportiv rămâne de actualitate, cu câteva zile înainte de închiderea pieței transferurilor în Europa (2 septembrie).

Ironizând zvonurile despre transferul său, Neymar, cel mai scump jucător din istorie, sosit la clubul Paris Saint-Germain în 2017 contra sumei de 222 de milioane de dolari, a adăugat după mesajul sau de pe Twitter.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.