Năstase, nemulțumit de faptul că Maia Sandu trage de timp și blochează intenționat procedura de declanșare a alegerilor anticipate

Liderului Platformei DA, Andrei Năstase, i-a sugerat Maiei Sandu să nu încalce Legea Supremă și să vină cu un candidat la funcția de prim-ministru. În opinia lui Năstase, aceasta este singura cale legală și constituțională, de a obține alegerile parlamentare anticipate. Declarațiile au fost făcute la TV8. Fostul partener politic al Maiei Sandu s-a arătat nemulțumit de faptul că aceasta trage de timp și blochează intenționat procedura de declanșare a alegerilor anticipate.

“Iată că noi avem deja cam patru săptămâni din momentul în care ar fi putut fi declanșată o asemenea procedură, dar nu a fost. Lupta continuă, mai ales pe timp de criză, pe timp de pandemie, pe timp de sărăcie nu ne duce prea departe. Cred că trebuie găsite soluții. (…) Un blocaj politic similar a avut loc și în România, acum un an, când a căzut Guvernul Orban. În plină criză politică, președintele român a ales să respecte Constituția – a declanșat consultări politice și a desemnat un candidat la funcția de prim-ministru”, amintește Andrei Năstase.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.