Năstase despre Sandu: Nu cred în oameni providențiali, ci doar în munca în echipă și în lucru bine făcut

Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi sugerează colegei sale de la PAS, Maia Sandu, să fie modestă şi să nu se creadă personaj providenţial. Declaraţia se conţine într-o postare pe Facebook, transmite stiridinmoldova.md.

„Acest an va fi foarte important pentru viitorul Moldovei. Vom reuși ce ne propunem doar dacă rămânem la fel de modești, cinstiți cu noi înșine și încrezători. Nu cred în oameni providențiali, ci doar în munca în echipă și în lucru bine făcut. Vom elibera Moldova doar dacă ne dorim cu adevărat acest lucru și avem încredere în noi și în deciziile noastre”, a scris Andrei Năstase.

Într-o altă postare pe Facebook, Năstase regretă faptul că PAS preferă să discute doar despre sondaje de opinie sau pacte de neagresiune, în loc să vorbească despre proiecte strategice.

„Din păcate, iar aceasta este o realitate crudă a politicii moldovenești, și astăzi, la 30 de ani de la obținerea independenței, la Chișinău se discută tot despre despre personaje politice și despre sondaje, despre pacte de neagresiune nerespectate de nimeni și aproape deloc nu se vorbește despre principii, despre valori sau despre proiecte strategice în beneficiul țării și al oamenilor”, se conşine în postarea lui Andrei Năstase.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.