Naomi Campbell poate rezista câteva zile fără să mănânce

Recent, cei de la E! News au vorbit cu Naomi Campbell și au întrebat-o dacă este adevărat că o dată pe săptămână nu mănâncă absolut nimic. „Pot fi chiar mai multe zile”, a răspuns supermodelul zâmbind. „Mănânc atunci când simt că am nevoie. Nu mă înfometez. Dacă vreau să nu mănânc nimic într-o zi, o fac, și beau doar apă sau suc. Depinde cum mă simt. La temperaturi foarte ridicate nu simt nevoia să mănânc. Vreau doar să beau suc. Este mult prea cald. Nu plănuiesc niciodată acest lucru. Poate fi o zi sau chiar două pe săptămână”, a continuat Naomi, transmite stiridinmoldova.md.

Naomi Campbell i-a spus lui Oprah Winfrey în 2010 că încearcă Lemonade Diet, care a devenit cunoscută după ce Beyoncé a declarat în 2006 că este dieta pe care o respectă de trei ori pe an. „Cel mai mult am reușit să respect dieta pentru 18 zile. Este bine să-ți curăți organismul din când în când”, a precizat modelul. În 2014, Naomi declara că este vegetariană și își respectă cu strictețe detox-ul de două sau trei ori pe săptămână: „Călătorim mult și mâncăm atât de multe feluri diferite încât este important să bem suc două zile pe săptămână sau o dată pe lună pentru a ne curăța organismul, a ne echilibra și a curăța sângele.”

Naomi Campbell își menține corpul atletic și prin antrenament fizic, nu doar dietă: „Îmi place să fac sport, dar nu la aparate. Am nevoie să fac lucruri diferite și am un antrenor incredibil cu care iubesc să lucrez. Nu pot merge la o sală de fitness obișnuită. Mă simt inconfortabil. Muncesc din greu, dar nu la aparate.”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.