Moldovagaz implementează un sistem automatizat de citire și transmitere a indicilor contorului la distanță – radio modul

Compania Moldovagaz implementează un sistem automatizat de citire și transmitere a indicilor contorului la distanță, numit și radio modul. În opinia administraţiei întreprinderii, introducerea noului sistem va reduce la minim greșelile de citire a datelor contorului, respectiv, consumatorii vor achita exact cât au consumat, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

De asemenea, se mai spune într-un comunicat al companiei, controlorul nu se va mai deplasa lunar pentru citirea indicilor contorului, iar consumatorul nu își va mai face griji pentru transmiterea indicilor contorului, în cazul în care nu poate asigura accesul controlorului la locul de consum.

SA „Moldovagaz” deține un Program pe termen lung de instalare a echipamentului de citire și transmitere a indicilor contorului la distanță pentru toate nodurile de evidență ale consumatorilor din Republica Moldova. Implementarea programului începe în 2019, în mun. Chișinău, în colaborare cu operatorul rețelei de distribuție gaze SRL „Chișinău-gaz”, se mai spune în comunicatul citat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.