Mocanu: Lupta pentru Primăria Chișinău, în cadrul alegerilor electorale, ce vor avea loc peste doi ani, se va da pe viață și pe moarte

Lupta pentru Primăria Chișinău, în cadrul alegerilor electorale, ce vor avea loc peste doi ani, se va da pe viață și pe moarte. Cel puțin asta spune analistul politic Sergiu Mocanu, care anticipează că cei de la Guvernare vor recurge la metode foarte mârșave, precum dosare penale pe numele lui Ion Ceban.

„Știți care este esența conflictului între Maia Sandu și Ion Ceban? Din motivul că Maia Sandu nu își poate permite, nu concepe că banii europeni, care vor veni pentru Chișinău, pentru eficiența energetică și izolarea blocului vor merge în pușculița „electorală” (n.r. în lista de realizări făcute de primarul general), a lui Ion Ceban. Cum să își permită așa ceva, ca banii care îi aduce în RM se vor duce într-un oraș unde primar e Ion Ceban? Din asta vine conflictul.

Eu nu exclud că vor porni procese împotriva lui Ceban. Și acum iarăși nu o să fiu cu mesaj electoral – uitați-vă la oraș. S-a dovedit că mare lucru nu ai de făcut în orașul acesta. Doar să nu îți petreci viața prin cazinouri și restaurante. Cel puțin să nu faci populisme. Eu m-am întâlnit recent cu un prieten din Germania și mi-a spus că orașul arată altfel. Nu am nicio treabă să laud socialiștii sau pe Ion Ceban”, a declarat Mocanu.

Amintim că Ion Ceban este în funcția de primar de doi ani, iar în capitală au fost realizate proiecte de infrastructură mai multe decât au fost realizate de la independență până în prezent.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.