Mesajul lui Dodon pentru veteranii războiului din Afganistan: Ne propunem să vă susținem în continuare și să soluționăm problemele cu care vă confruntați

Ne propunem să vă susținem în continuare și să soluționăm problemele cu care vă confruntați. Cu acest mesaj a venit ex-președintele țării, liderul PSRM, Igor Dodon, de Ziua comemorării eroilor căzuți în Afganistan.

“Mereu am fost alături de Dumneavoastră, oferindu-Vă sprijin în realizarea inițiativelor lansate. Ne propunem să vă susținem în continuare și să soluționăm problemele cu care vă confruntați. În acest sens, echipa PSRM va propune legislativului pentru examinare proiecte de lege concrete. Vă aducem cele mai sincere mulțumiri pentru devotamentul, eroismul și sacrificiul adus în numele Păcii, dorindu-Vă multă sănătate și prosperitate!”, a declarat Igor Dodon.

Anual, pe 15 februarie, sunt comemorați eroii căzuți în războiul din Afganistan. Peste 12 mii de moldoveni au participat în acele confruntări sângeroase, iar 301 nu s-au mai întors de pe câmpul de luptă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.