Membrii și simpatizanții PSRM din Orhei se declară revoltați de decizia lui Ștefan Gațcan

Membrii și simpatizanții PSRM din Orhei se declară revoltați de decizia deputatului Ștefan Gațcan de a părăsit fracțiunea socialiștilor și de a adera la grupul Pro Moldova, controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc.

“Noi, echipa socialiștilor din raionul Orhei cerem ca domnul Gațcan să depună mandatul de deputat, fiindcă mandatul nu-i aparține d-lui. Acest mandat este a echipei PSRM! GAȚCAN RUȘINEA SOCIETĂȚI !!!”, scrie Lidia Gurițescu, activist PSRM din municipiul Orhei.

Anterior și conducerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și-a exprimat indignarea în legătură cu ieșirea lui Ștefan Gațcan din fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor, cu sprijinul căreia el a învins la alegerile din circumscripția Hâncești.

“Ștefan Gațcan și-a trădat nu doar propriii alegători, care au avut încredere în el și l-au votat. El a trădat nu doar activiștii Partidului Socialiștilor, care zi și noapte au lucrat pentru victoria sa la alegeri. El a trădat propriile valori și a demonstrat lipsă totală de demnitate umană”, se spune într-un comunicat al PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.