Meghan Markle și-a schimbat inelul de logodnă

Se pare că Meghan Markle și-a modificat inelul de logodnă, fanii observând imediat că aspectul acestuia este diferit acum, transmite stiridinmoldova.md.

Meghan Markle a fost prezentă la Trooping the Colour, acela fiind primul eveniment la care a luat parte după naștere, ea fiind văzută înainte și la prima ședință foto făcută cu fiul ei, Archie. Fanii au observat recent în fotografii că Ducesa de Sussex a făcut o schimbare în ceea ce privește inelul de logodnă.

Cele trei diamante care erau montate pe o bază solidă, din aur galben, au fost mutate pe o bază subțire, cu mici diamante pe ambele părți. Meghan a purtat noul inel atât la Trooping the Colour, cât și la prima ședință foto cu fiul ei, în mai.

Povestea din spatele inelului de logodnă este una emoționantă, Harry și Meghan vorbind despre design-ul special. Acest inel are un diamant din Botswana și două diamante mai mici din colecția Prințesei Diana.

„Inelul este evident din aur galben, fiind preferatul ei (Meghan), iar piatra principală am luat-o din Botswana și diamantele mici sunt din colecția de bijuterii a mamei mele, pentru a mă asigura că ea este alături de noi în această călătorie nebunească”, a declarat Harry.

„Tot ce a gândit Harry și includerea (diamantelor Prințesei Diana) și evident fără să o pot întâlni pe mama lui, este foarte important pentru mine să știu că ea este alături de noi. Este incredibil de special să pot avea acest inel, care arată de unde vii și totodată include Botswana, un loc important pentru noi. Este perfect”, a spus Meghan.

Meghan poartă alături de inelul de logodnă și verigheta și, tot la Trooping the Colour, fanii au observat un nou inel. O sursă regală a declarat pentru ET că acest inel al eternității i-a fost dăruit de Prințul Harry, fiind un cadou pentru prima lor aniversare.

LONDON, UNITED KINGDOM – APRIL 25: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Meghan Markle attends an Anzac Day Service of Commemoration and Thanksgiving at Westminster Abbey on April 25, 2018 in London, England. Anzac Day commemorates members of the Australian and New Zealand Army Corps who died during the Gallipoli landings of 1915. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images) Britain’s Prince Harry, Duke of Sussex (R), and his wife Meghan, Duchess of Sussex, pose for a photo with their newborn baby son, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, in St George’s Hall at Windsor Castle in Windsor, west of London on May 8, 2019. (Photo by Dominic Lipinski / POOL / AFP) (Photo credit should read DOMINIC LIPINSKI/AFP/Getty Images)

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.