Maia Sandu s-a răzgândit din nou: Președintele ales nu mai renunță la clădirea președinției și este gata să lucreze în această instituție

Se pare că Maia Sandu a uitat de promisiunile făcute în campania electorală. În cadrul unei conferințe de presă, președintele ales a declarat că va activa în clădirea Președinției și că va merge la reședința de la Condrița ca să vadă cum poate fi folosită această instituție.

„Voi lucra în instituția prezidențială. Trebuie să ajung acolo ca să văd care sunt spațiile”, a spus Sandu.

Anterior, lidera PAS promitea că dacă va ajunge șef de stat, va oferi sediul Președinției unor instituții de stat. Mai mult decât atât, Maia Sandu de nenumărate ori a declarat că Președinția a fost reparată pe banii donați de autoritățile Turciei în schimbul profesorilor extrădați.

Maia Sandu și-a schimbat retorica și cu privire la costurile întreținerii sediului Președinției. Dacă în timpul campaniei electorale reprezentații PAS au declarat că o zi de întreținere a Președinției costă 100 de mii de lei, astăzi, în cadrul conferinței Maia Sandu a spus că nu cunoaște câți bani se cheltuiesc în acest scop.

“Este greu să vorbesc despre ceea ce nu cunosc”, a spus Maia Sandu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.