Maia Sandu face previziuni sumbre: În următoarele luni situația va fi dificilă pentru noi toți. Vă spun cu toată sinceritatea

Previziuni sumbre de la președintele țării, Maia Sandu. În cadrul unei întrevederi cu locuitorii raionului Nisporeni, șefa statului a spus că perioada ce urmează va fi una extrem de dificlă pentru țara noastră.

“O să facem tot ce putem ca cei cu venituri mici să supraviețuiască, să reziste la aceste vremuri grele, dar este clar că în următoarele luni situația va fi dificilă pentru noi toți. Vă spun cu toată sinceritatea, pentru că asta este realitatea”, a declarat Maia Sandu.

Președintele țării prognozează o descreștere economică în acest an, fapt care va diminua și veniturile la bugetul de stat.

“Clar că ne așteptăm la o descreștere economică. Anul trecut am avut o creștere economică semnificativă, o recuperare, dacă vreți după pandemie. Acum din cauza războiului, economia se duce în jos, ceea ce înseamnă și mai puțini bani la buget, care peurmă să îi împărțim cu cei care au nevoie”, a declarat Maia Sandu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.