Maia Sandu este acuzată de Andrei Năstase, pentru jocul comun pe care îl face cu gruparea PRO Moldova

Lidera PAS, Maia Sandu, este acuzată  de colegul său din PPDA, Andrei Năstase, pentru jocul comun pe care îl face cu gruparea PRO Moldova, controlată de Vlad Plahotniuc. Într-o intervenție live pe Facebook, Năstase o atacă voalat pe Sandu, care deja „îşi numără voturile de la Pro Moldova”, la alegerile prezidențiale din acest an.

„Mai presus decât interesele cetățenilor sunt interesele unora să ajungă președinte. Platforma DA nu va participa la aceste târguri”, a declarat Andrei Năstase.

În aceeași intervenție live, Năstase spune că liderul grupului PRO Moldova din Parlament, Andrian Candu, este ghidat direct de naşul său Vlad Plahotniuc, oligarh refugiat peste hotarele ţării.

„Vedeţi cum s-au reactivat anumite grupări din Parlament? Aţi uitat cumva cine i-a pus în această garnitură, cine i-a aşezat pe băieţii care au ajuns în Parlament din partea Partidului Democrat în acea listă? Vrea cineva să facă o alianţă în Parlament cu Plahotniuc? Chiar dacă nu figurează numele lui Plahotniuc, este Candu sunt alţii. Care este garanţia că aceşti oameni s-au desprins definitiv de răutate?”, se întreabă Andrei Năstase.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.