Maia Sandu, criticată de colegul său Andrei Năstase, pentru că nu doreşte să dea jos Guvernul Chicu

Lidera PAS, Maia Sandu, este criticată de colegul său din PPDA, Andrei Năstase, pentru faptul că nu doreşte debarcarea Guvernului Chicu.

Într-un interviu acordat portalului Nordnews, Năstase o acuză pe Sandu că încearcă să găsească pretexte pentru a nu vota pentru moţiunea de cenzură împotriva actualului Cabinet de Miniştri, propus de PPDA.

“Am văzut pe unii că nu vor să dea Guvernul jos, găsindu-şi pretexte, că vezi Doamne, nu poţi vota cu cutare sau cutare, fără să-şi amintească, însă, că nu mai puţin nociv şi toxic a fost şi Partidul Socialiştilor şi Igor Ddon, atunci când s-a făcut majoritatea parlamentară”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că, zilele trecute, fracţiunea PPDA a transmis colegilor din PAS un proiect de moţiune de cenzură împotriva guvernului. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Platformei DA Alexandru Slusari.

„Sperăm că colegii noştri, precum şi toţi cetăţenii conştienţi înţeleg foarte bine că dacă rămâne cabinetul de miniştrii Chicu, atunci acest dezmăţ va dura până la primăvară. Dacă, după scrutinul prezidențial, vor urma alegeri parlamentare anticipate, înseamnă că actuala garnitură guvernamentală, fie şi interimară, va gestiona Moldova undeva până în aprilie-mai 2021”, a spus Slusari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.