Maia Sandu, acuzată de fruntașii PPDA că a destrămat Blocul ACUM

Lidera PAS, Maia Sandu, nu are ce căuta în politica moldovenească. Fruntașii PPDA-ului condus de Andrei Năstase îi reamintesc Maiei Sandu despre mai multe păcate ale sale, care, în opinia lor, ar fi dezbinat dreapta moldovenească.

“Această „mesie” prea multe „ciudățenii” a făcut în activitățile ei. Doar câteva:

Apariția ciudată a unui partid clonă (PAS) imediat cum a apărut un partid credibil ca Platforma DA, insistența de a fi băgata înaintea lui Andrei Năstase în prezidențialele pierdute din 2015… precedate de acele sondaje ciudată, acea „asumare” neconsultată cu partenerii, îndeosebi, cu partenerii de dezvoltare, purtarea ciudată la Hâncești, în negocierea unui candidat comun, astfel pierzând un vot de aur in parlament”, scrie jurnalistul Nicolae Josan, unul din fruntașii PPDA, într-o postare pe Facebook.

În aceeași postare, Josan îi impută Maiei Sandu și distrugerea blocului ACUM, „acea firavă și mult-trâmbițată Unitate Națională, prin insistența de a face acele fracțiuni separate în Parlament dar și în consiliile locale, etc”.

“GATA cu „mesiile„ mioritice! „Calul Troian” nu mai trece de data asta pe Dreapta, așa cum am fost păcăliți, la fel de metaforic, cu „greblele„ pseudo-unioniste, cu precedentele falite Roșca sau Ghimpu, conchide Josan.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.