Maia Sandu a prmit o ofertă de nerefuzat din partea Teatrului Luceafărul – rolul Babei Cloanța

Lidera PAS, Maia Sandu, a primit o ofertă de nerefuzat din partea administrației Teatrului Luceafărul. Aceasta a fost invitată să joace rolul Babei Cloanța. Angajarea Maiei Sandu ar fi extrem de profitabilă, ținând cont de tipajul Maiei Sandu, dar și de faptul că nu ar fi nevoie de machiaj suplimentar, transmite stiridinmoldova.md cu referire la politics.md.

«După ce a fost la spectacolul Păcală, Maia Sandu a primit o ofertă irefutabilă! La un moment dat copiii din sală au început să strige: ,,Baba Cloanța, Baba Cloanța” și cei maturi imediat, involuntar s-au întors spre Maia Sandu care era în sală. Așa că după spectacol, conducerea teatrului i-a propus Maiei Sandu să joace acest rol, care din câte s-a văzut i se potrivește perfect și nici nu va trebui de cheltuit bani pe machiaj. Singurul lucru pe care Maia Sandu trebuie să-l facă, este sa fie naturală, așa cum este», scrie portalul Planeta Moldova.

Acesta reamintește că în 2013 când era în PLDM, a cărui simbol era stejarul verde, Maia Sandu a avut propunerea să joace rolul personajului ,,Mumia Pădurii” la teatrul Satiricus.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.