Mai mulți președinți de raioane condamnă actul de trădare al alianței Kozak: Moldova nu e de vânzare!

Tot mai mulți primari și președinți de raioane din întreaga țară își exprimă susținerea pentru Guvernul condus de Pavel Filip. Într-o declarație semnată de președinții raioanelor Florești, Fălești, Drochia, de vicepreședintele raionului Cahul, președintele raionului Cantemir, dar și de primarii localităților din  aceste raioane, se spune că admnistrațiile locale  condamnă votul deputaților PSRM și ACUM din 8 iunie ca fiind contrare Constituției, legilor țării și voinței poporului, tranmsite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

În declarația citată, exponenții puterilor locale condamnă cu fermitate toate actele de trădare de țară ale lui Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase.

«Condamnăm orice act sau acțiune care poate conduce la instabilitatea țării și cerem trădătorilor de țară – Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase – să se retragă și să nu ducă Republica Moldova în haos.Tentativele de uzurpare a puterii de stat ale trădătorilor Dodon, Sandu și Năstase, din data de 8 iunie 2019, au fost stopate de către Partidul Democrat din Moldova», se conține în documentul semnat.

«Noi, primarii și președinții de raioane, semnatari ai prezentei Declarații, recunoaștem ca fiind legitim guvernul actual, condus de prim-ministrul Pavel Filip. Votul din Parlament al PSRM-ACUM este unul ilegal, încălcând toate dispozițiile Constituției Republicii Moldova, ale legilor țării i încălcând voința poporului. Noi, primarii și președinții de raioane luăm act de Decretul privind stabilirea datei alegerilor parlamentare anticipate, respectiv, 6 septembrie 2019. Republica Moldova nu este de vânzare!», se menționează în declarația semnată de primari și președinți de raioane.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.