MAI condamnă comportamentul agresiv al reprezentanților Partidului Politic AUR

Ministerul Afacerilor Interne condamnă comportamentul agresiv al reprezentanților Partidului Politic AUR în cadrul acțiunilor din Piața Marii Adunări Naționale, în data de 4 iulie, când un participant la acțiunea neautorizată a acestei formațiuni a atacat un angajat MAI.

Instituția anunță într-un comunicat de presă că asemenea comportament este inadmisibil, iar violența de orice fel este pasibilă de pedeapsă.

”Atacul mișelesc al unui participant la acțiunea AUR față de un colaborator aflat în serviciu, este o acțiune premeditată, săvârșită intenționat, care cade sub incidența articolului 349 al Codului Penal: amenințarea sau violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere sau a unei persoane care își îndeplinește datoria obștească.

Contrar solicitărilor insistente ale Ministerului Afacerilor Interne de neimplicare în politică, pe întreg parcursul campaniei electorale am fost ținta unor atacuri nefondate din partea concurenților electorali, în aceste zile asistând la apogeul acestora, un atac fizic asupra unui angajat MAI”, se menționează în comunicatul instituției.

MAI vine cu un apel repetat către toți candidații electorali să se abțină de la provocări menite să destabilizeze ordinea publică și să contribuie prin propriul exemplu la buna desfășurare a scrutinului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.