Magazinele în carantină – prada hoților. Tehnică de 20.000 de lei, furată dintr-un magazin din Chișinău

Magazinele închise pe perioada carantinei de coronavirus, prada hoților.

În noaptea de 17 martie, un grup de necunoscuți au dat spargerea într-un magazin de calculatoare și tehnică digitala din Chișinău a fost spart de hoți.

S-a întâmplat într-un sediu de pe strada Grigore vieru, în jurul orei 05.00. Unul dintre angajații magazinului a relatat despre cele întâmplate pe rețelele de socializare. Potrivit lui, hoții ar fi profitat de faptul că magazinul este în carantină, au spart ușa și au furat mai multe bunuri de preț. Tot în postare, acesta roagă oamenii, dacă vor vedea anunțuri pe internet în care cineva vinde calculatoare noi la un preț mic să anunțe imediat poliția la 112.

Ofițerul de presă de la poliția capitalei, Natalia Stati ne-a confirmat cazul și a declarat că în total s-au furat 5 perechi de căști, un PlayStation și un giroboard în valoare totală de peste 20.000 de lei. Preliminar se cunoaște că hoții au pătruns în magazine prin forțarea ușii de la intrare. Pe cazul dat, oamenii au pornit o anchetă și fac tot posibilul pentru a da de urmele suspecților.

Totodată, poliția vine cu un îndemn pentru toți proprietarii magazinelor să-și securizeze suplimentar sediile, mai ales în perioada în care nu activează.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.