Luchianiuc, după atacurile lui Năstase: În loc de câini, Chișorcosul de Mândrești vede sconcși pe drum, are nevoie de psihiatru

Bloggerul Eugen Luchianiuc îi dă replică liderului PPDA, Andrei Năstase, care a lansat ieri atacuri dure la adresa celor care îl critică. Răspunsul bloggerului vine sub formă unui demers către conducerea Spitalului Clinic de Psihiatrie, în care Luchianiuc cere ca Năstase să fie verificat de specialiști, ținând cont de obsesia acestuia pentru putere și furie față de cei care îndrăznesc să nu-l venereze, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„Consider că rolul dvs. în societate în ultima vreme este foarte scăzut și asta grație faptului că tot mai mulți oameni obscuri și acoliți ai ideii unei guvernări amorale își fac tot mai simțită prezența în viața publică a Republicii Moldova”, scrie Luchianiuc.

Acesta aduce drept exemplu ieșirea de ieri a lui Năstase care „nu se rușinează ziua în amiaza maresă înjure în stânga și în dreapta, numind simpli oameni cu blog – mercenari și păcălici”.

„Astfel de indivizi pun la grea încercare viitorul acestei țări și integritatea morală a copiilor. Ei îl văd în fața sa permanent pe un oarecare „michiduță”, iar pe drumuri, în loc de câini, acestor oameni cu minte bolnavă li se năzare că văd sconcși. Regimul de lipsă de gândire și profund bolnav de lucru al liderului acestui grup de tortură organizată face ca de el să se alăture mai mulți nevertebrați care pot gândi doar în formule impuse de liderul lor – Chișorcosul de Mândrești”, continuă Luchianiuc.

Autorul roagă medicii să efectueze, cât de repede posibil, o testare psihiatrică a tuturor deputaților din Parlamentul Republicii Moldova.

„Rezultatele unor astfel de investigații să le faceți publice iar toate testele să fie transmise online ca să vadă toți oamenii unde sunt ascunși sconcșii, hoții, bandiții și proxeneții despre care tot vorbește un Chișorcos”, mai scrie Luchianiuc.

Amintim că, ieri, la o conferință de presă, Năstase a lansat acuzații la adresa mai multor instituții de media, dar și a bloggerului Eugen Luchianiuc, pentru că aceștia îi critică prestația de politician și scot în evidență legăturile sale cu oligarhii condamnați Victor și Viorel Țopa.

Năstase, numit de ONG-urile de media „inamicul presei”, a recurs și obscenități în adresa jurnaliștilor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.