Lovitură sub centură: Maia Sandu consideră că înfrângerea lui Andrei Năstase, la localele de anul trecut, a fost corectă

Războiul rece dintre liderii PAS şi PPDA, Maia Sandu şi Andrei Năstase, continuă cu o nouă poziţionare scandaloasă. Într-o postare pe Facebook, Sandu a dat clar de înţeles că ultimele alegeri din Capitală, pierdute de Năstase, au fost corecte, iar rezultatele – incontestabile.

„Alegerile prezidențiale din toamna acestui an sunt vitale pentru viitorul Republicii Moldova. De pe acum trebuie să ne îngrijim ca acestea să fie libere și corecte și că nu se vor admite fraude electorale de genul celor au existat în cadrul scrutinelor anterioare – prezidențialele din 2016 și parlamentarele din 2019”, a declarat Maia Sandu, fără a face trimitere şi la alegerile locale din 2019.

Amintim că în turul doi al alegerilor din Capitală, din toamna anului trecut, candidatul PSRM, Ion Ceban, a câștigat cursa pentru șefia Primăriei, cu voturile a 52.39% dintre alegători. Liderul PPDA, Andrei Năstase a fost  susţinut de 47.61% din electorat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.