Liderul PSRM: Prea multe partide pe dreapta se întrec acum în a scoate țara la licitație, pentru niște interese politicianiste mărunte

Prea multe partide pe dreapta se întrec acum în a scoate țara la licitație, pentru niște interese politicianiste mărunte, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, într-un interviu pentru tribuna.md. Liderul socialiștilor susține că dacă aceste partide ajung la putere, din suveranitatea Moldovei va rămâne doar amintirea.

”Dacă e să vorbim de pericole, văd un pericol foarte mare în dezintegrarea țării, în pierderea independenței și integrității noastre ca stat”, a spus Dodon.
Liderul socialist susține că este foarte important ca oamenii să înțeleagă că partidele de dreapta vor produce dezamăgirea repede, așa cum a fost și în trecut, dar va fi prea târziu să se mai facă ceva. Cetățenii vor fi nevoiți să trăiască patru ani în această dezamăgire, să privească certurile și modelul AIE de-a face politică, prin circ, scandal, luptă de orgolii și furturi.
”Vor aduce o nouă dezamăgire uriașă, așa cum au adus de fiecare dată partidele de dreapta, numai că tot timpul asta s-a făcut cu un preț uriaș plătit de populație, după fiecare dintre guvernările partidelor de dreapta oamenii au plătit din buzunarul lor pagubele”, a menționat președintele PSRM.
Igor Dodon a declarat că mesajul principal de campanie al Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va fi mesajul oamenilor, un mesaj simplu, legat de realitatea în care ei trăiesc ei și ”nu de realitatea paralelă pe care le-o prezintă partidele de dreapta ca să ajungă la guvernare, ca apoi să mai poată fura niște bănci sau pur și simplu să ne vândă pe nimic unor forțe externe interesate de poziția strategică a țării noastre, nu de viața moldovenilor”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.