Liderul Platformei DA susține că Maia Sandu a creat un precedent periculos pentru Moldova, de care se va folosi “răul cel mare”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, sugerează că președintele Maia Sandu a încălcat Constituția și decizia Curții Constituționale, după ce a desemnat-o repetat pe Natalia Gavrilița pentru funcția de premier. Totodată, Năstase declară că a fost creat un precedent periculos pentru viitorul Republicii Moldova.

“Republica Moldova nu mai trebuie expusă la tot felul de experimente. Și eu și colegii mei din Platforma DA respectăm Constituția, și eu și colegii mei din Platforma DA respectăm hotărârile CC, și eu și colegii mei din Platforma DA respectăm Legea și voința poporului. Asta este diferența dintre noi. Încercăm să găsim soluții constituționale, corecte, legale. Altfel se creează precedente foarte și foarte periculoase. Azi avem o anumită situație, mâine situația ar putea fi schimbată, iar răul ar putea să se folosească de precedente”, a declarat Năstase 

Politicianul a sesizat și faptul că după ce Maia Sandu a luat o decizie contrară normelor constituționale, presa afiliată partidului PAS și președintelui, dar și analiștii politici care o susțin pe șefa statului “au luat apă în gură”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.