Lider al PSRM: Dacă pandemia ne prindea fără o coaliție de guvernare, era mult mai dificil de gestionat această criză

Situația în Republica Moldova putea fi mult mai gravă, dacă pandemia provocată de COVID-19 ne prindea fără o coaliție de guvernare și fără o stabilitate politică. De această părere este președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la postul de televiziune NTV Moldova.

“Cred că bunul Dumnezeu a vrut să fie așa ca pe timp de pandemie să avem o coaliție și un guvern tehnocrat. Dacă vorbim de situația economică, vedem că în regiune este practic ca și la noi. Noi suntem o țară dependentă de țările vecine și tot ce se întâmplă în regiune, se reflectă și la noi”, a spus Furculiță.

În același timp, întrebat ce se întâmpla, dacă pe timp de criză era Guvernul Sandu, Corneliu Furculiță a răspuns: „Totuși profesionalismul acestui guvern l-aș evalua mai slab decât profesionalismul Guvernului Chicu și ar fi multe dovezi. Cred că Guvernul Chicu a venit la momentul potrivit și în situația potrivită”.

Liderul fracțiunii PSRM a mai precizat că nu există riscuri ca din cauza crizei să nu fie executate proiectele sociale, sau cele de infrastructură.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.