Kylie Jenner are doar 21 de ani, dar este deja miliardară

Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian-Jenner are doar 21 de ani, însă are o avere estimată la 1 miliard de dolari, pe care susține că a făcut-o fără a fi sprinjinită serios de cineva la început de drum, transmite stiridinmoldova.md.

La începutul lunii martie, revista Forbes a numit-o pe Kylie cel mai tânăr miliardar prin forțe proprii, iar această formulare a provocat o dezbatere aprinsă. Chiar nu a avut Kylie niciun ajutor din afară?

„Am înființat compania în 2015, din resurse proprii”, a menționat atunci tânăra pentru Forbes.

Recent, într-un interviu publicat de New York Times, Kylie Jenner declara că „tehnic” acest lucru e adevărat. „Dacă discutăm despre finanțare, tehnic, da. Nu am moștenit niciun cent. Dar am avut parte de mult ajutor și o platformă uriașă”.

Platforma uriașă înseamnă câteva zeci de milioane de urmăritori pe fiecare rețea socială unde este activă. Conturile de Instagram și Facebook i-au adus sute de mii de dolari din reclame, cu ani înainte de a deveni antreprenor. Cu acești bani, susține Kylie, și-a finanțat visul de a începe un business cu cosmetice.

Averea sa a ajuns la un miliard de dolari la începutul acestui an, în doar trei ani de business.

Kylie Jenner a mai stabilit un record, depășind pragul de un miliard de dolari mai devreme decât Mark Zuckerberg. Fondatorul Facebook a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.