Kylian Mbappe, al doilea cel mai bine plătit jucător din lume: 137.000 € pe zi

Oficialii de la PSG vor să îl răsplătească pe Kylian Mbappe (20 de ani) și se pregătesc să îi mărească salariul cu 38 de milioane de euro! Francezii vor să evite ca Mbappe să fie tentat să plece la un alt club, așa că vor să îi ofere 50 de milioane de euro pe an. Campionul mondial ar deveni al doilea cel mai bine plătit jucător din lume, după Lionel Messi, transmite stiridinmoldova.md.

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, vrea ca Mbappe să semneze un nou contract pe cinci ani și să se asigure că nu va păți ca în cazul lui Neymar, care vrea să meargă la Barcelona. Oficialul parizienilor se teme de o posibilă plecare a francezului la Manchester City, unde este foarte dorit de Pep Guardiola.

Mbappe e gata să semneze un nou contract cu PSG și va încasa:

4,166,666 milioane de euro pe lună

961,538 de mii de euro pe săptămână

136,986 de mii de euro pe zi

5,707 de euro pe oră

95,13 euro pe minut

1,58 euro pe secundă

Kylian Mbappe, cel mai valoros jucător U21

Kylian Mbappe conduce clasamentul celor mai valoroşi fotbalişti sub 21 de ani din lume, pentru al doilea an consecutiv, conform raportului “Soccerex 20 U21”, dat publicităţii de societatea de marketing sportiv Prime Time Sport.

Atacantul lui Paris Saint-Germain este evaluat la 261,5 milioane de euro, mai mult decât dublu faţă de cel de-al doilea clasat, englezul Jadon Sancho (Borussia Dortmund), cu o valoare estimată de 120,2 milioane de euro.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.