Jurnalistul Vitalie Călugăreanu, critică public pregătirea slabă a candidaților binomului PAS-DA

Jurnalistul Vitalie Călugăreanu, afiliat binomului PAS-PPDA, critică public pregătirea slabă a candidaților promovați de Maia Sandu și Andrei Năstase. Într-o postare pe Facebook, acesta se referă la prestația jalnică a reprezentanților blocului ACUM, transmite stiridinmoldova cu referire la timpul.md.

„Eu pot înțelege când un candidat se bâlbâie când raspunde la o întrebare a moderatorului, dar când candidatul ACUM invitat la dezbateri știe că i se va cere să adreseze câte o întrebare oponenților din studio, iar el se chinuie două minute să adreseze o întrebare candidatului de la Șor, mai bine nu mai mergeți la dezbateri. Ori voi nu înțelegeți importanța dezbaterilor, ori aveți un staff electoral ca și intrebarea chinuită de candidatul trimis la TV”, a scris Călugăreanu.

Opinia lui Călugăreanu este împărtășită și de alți internauți, inclusiv simpatizanți ai PAS-PPDA

„Asta anume observ în aceste dezbateri și mi se face lehamite. Și când te gândești că ar trebui să-i „sorbească într-o lingură de apă”, consideră Vasile Tărîță. De aceeași părere este și Pavel Vintilă: „S-au pregătit de alegeri slab, în toate mediile și domeniile”.

„Asta e oglinda societății și a partidelor, iar acest ping-pog trebuie lichidat, de adresat întrebări pe program, nu cine e mai șmecher sau de ce nu este unionist”, conchide și Mihai Ciubotaru.

Share this Post!

Related post

0 Comment