Jurnalist român: Miza căderii guvernului este legată și de rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului

Rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău este adevăratul motiv pentru care grupările Candu și Șor, ajutați de PPDA și PAS, doresc debarcarea Guvernului Chicu. De această părere este jurnalistul român Victor Nichituș, într-un articol publicat pe blogul său.

“Depunerea moțiunii de cenzură a urmat după anunțul de reziliere a contractului pentru întoarcerea Aeroportului Internațional Chișinău în gestiunea statului. Vicepreședintele PAS, Olesea Stamate fost ministru al Justiției în Guvernul Sandu, a criticat acest anunț al premierului Chicu și a luat public apărarea companiei care gestionează Aeroportul Chișinău, una apropiată lui Șor. Miza căderii guvernului Chicu este legată și de rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău”, scrie Victor Nichituș.

În opinia jurnalistului citat, în următoarele zile ne putem aștepta la noi tentative de cumpărare a unor deputați, pentru formarea unei majorități capabile să demită Guvernul Chicu.

“Din momentul participării PAS la procesul politic de depunere al moțiunii de cenzură putem presupune că vor apare noi încercări de corupere politică și tentative, reușite sau nu, de traseism politic în rândul deputaților”, conchide Nichituș.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.