Jurnalist: Mesajele „vesele” de pe pancartele celor de la PAS şi PPDA s-au întors chiar împotriva lor

Jurnalistul Gabriel Călin se arată suprins de ipocrizia celor de la PAS şi PPDA, precum și a presei care îi slujește, deranjați de mesajele de pe pancartele anti-Năstase şi anti-Sandu ale manifestanţilor de ieri, din faţa Guvernului. Călin le aduce aminte de propriile derapaje lingvistice, manifestate acum un an, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„Atunci, urmașii sau martorii lui Penis-Vagin și ai Orei de Ras PD-ul (prescurtat „ora de PDRas” a lui Cheianu și oleaca de Durbală), se minunau de cât de inspirați sunt atunci când desenează pancarte și glumițe cu perdeluță. A trecut un an și numai s-au întors aceste pancarte cu scrisul spre ei că s-au bosumflat politicienii hipster-emo”, scrie Gabriel Călin, într-o postare pe Facebook.

Jurnalistul constată că mesajele „vesele” de pe pancartele celor de la PAS şi PPDA s-au întors chiar împotriva lor.

„Cei vizați de propria prostie (cu care au dat start ei înșiși mesajelor vesele de pe pancarte) i-au pus să latre împotriva „protestatarilor pașnici” (expresie preluată tot de la ei) pe cei din presa BEM, presa care cu numai un an în urmă înghițea puța mică a lui Plahotniuc (adică o trecea cu vederea) și nu i se părea deloc deranjant acest lucru. „Ne-am zaebit” de ipocrizia voastră și de interlopii fugari care stau in spatele vostru”, scrie Gabriel Călin, care face aluzie la un slogan promovat activ de Natalia Morari la TV8.

„Abia aștept momentul când în afară de pancarte vi se va întoarce lipita după ceafă pe care a primit-o Ghimpu pentru că a rămas în albia proeuropeană. Cu cea mai mare plăcere aș urmări momentul în care Vadim Ungureanu vă va bate cu picioarele în cur, iar pâna atunci, savurez cum semănați ceea ce culegeți”, conchide jurnalistul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.