Jurnalist despre PAS și PPDA: Liderii partidelor ACUM investesc în tinerii săi deputați multă incultură

Deputații PAS și PPDA, deopotrivă cu cei din grupul Candu și Șor, au dat dovadă de multă incultură la ședința de ieri a Parlamentului, atunci când s-a dezbătut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Este opinia jurnalistului Boris Harea, exprimată într-o postare pe Facebook.

“Deputații din opoziție au venit mici și au plecat pitici. Liderii partidelor ACUM investesc în tinerii săi deputați multă incultură. Lipsa de experiență se mai iartă, dar aroganța și vulgaritatea lasă pată. Dar îi privește”, scrie Harea.

În schimb, consideră sursa citată, discursul premierului Chicu a fost bine structurat, în raport cu ieșirile necontrolate ale deputaților PAS și PPDA.

“Eu vreau să atrag atenția la discursul premierului Chicu – un discurs bine structurat – cu o doză de ironie și sarcasm la inițiativa deputaților cu moțiunea de cenzură. Deputații PAS și PPDA au pierdut, dar aceasta nu i-a făcut deloc eroi în fața propriului electorat, ci mult mai slabi – fără calcul și fără o strategie. Au mizat doar că vor ajunge la TV pe unde sunt răsfățați nemotivat. Adică și tv devine mic și pitic”, conchide Boris Harea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.