Jurnalist: Declarația despre cheltuielile lunare mici, făcută de lidera PAS, Maia Sandu, reprezintă o declarație electorală

Declarația despre cheltuielile lunare mici, făcută de lidera PAS, Maia Sandu,  reprezintă o declarație electorală. Jurnalistul Victor Nichituș consideră că, astfel,  Sandu încearcă să mențină viu mitul că este săracă și cinstită și că s-a jertfit de dragul Republicii Moldova.

“Maia Sandu nu uită niciodată că este politician, de asta încearcă să mențină viu primul mit referitor la domnia sa : cel potrivit căruia s-a jertfit de dragul Republicii Moldova – a venit din Statele Unite, unde avea un salariu de zece mii de dolari pe lună, la un salariu mult mai mic. Îți vine să o compătimești, nu-i așa? Exact asta se dorește”, scrie Nichituș, într-o postare pe blogul său.

În același articol, Nichituș mai spune că Maia Sandu poate ajunge președinte, însă doar dacă nu va candida Igor Dodon.

“Declarația despre cheltuielile lunare făcute reprezintă o declarație electorală – Maia Sandu este într-o permanentă campanie. Bravo ei! Dacă Igor Dodon nu va candida, ajunge președintele Republicii Moldova”, conchide Victor Nichituș.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.