Jurnalist: Acțiunile Alianței Kozak din Parlament și în special ale liderei PAS, Maia Sandu, sunt iraționale și pot duce spre vărsări de sânge și război civil

Acțiunile Alianței Kozak din Parlament și în special ale liderei PAS, Maia Sandu, sunt iraționale și pot duce spre vărsări de sânge și război civil. De această părere este jurnalista Irina Severin într-o postare pe Facebook. În opinia acesteia, Maia Sandu joacă un rol decisiv în tentativa Rusiei de a-și subordona total Republica Moldova, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

«Ultimele acțiuni ale Maiei Sandu sunt nesăbuite, deoarece vor duce spre vărsări de sânge și război civil. Acest lucru ne aduce aminte de modul în care a început conflictul din Transnistria, degenerat într-un război sângeros – din cauza incapacității de purta un dialog constructiv», scrie Irina Severin.

Jurnalista mai spune că în cazul în care situația din Moldova va degrada până la confruntări stradale, Moscova va introduce armata a 14 din Transnistria.

«Războil civil – este ceea ce urmărește Maia Sandu. Dacă aceasta va reuși să tensioneze la maxim situația, Moscova va introduce armata a 14-a din Trasnstria în Moldova. Iar acest lucru va avea consecinșe grave – modificarea Constituției și transformarea Moldovei în gubernie rusească», consideră jurnalista citată.

«Ceea ce Occidentul interpretează drept gest de bunăvoință din partea Moscovei – sprijinul pentru Alianța ACUM-PSRM este doar un prim pas spre cucerirea Moldovei», mai scrie Irina Severin.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.