Jucătorul portughez Cristiano Ronaldo a precizat că „2018 a fost anul cel mai dificil în plan personal”

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, acuzat de viol anul trecut înainte ca justiţia americană să renunţe la un proces împotriva sa din lipsă de probe, a apreciat că 2018 a fost anul „cel mai dificil în plan personal”, conform unui interviu difuzat marţi de televiziunea portugheză, transmite stiridinmoldova.md.

„2018 a fost anul cel mai dificil în plan personal”, a precizat jucătorul portughez într-un interviu difuzat marţi seara de canalul de televiziune TVI.

„Când oamenii îţi pun la îndoială onoarea, acest lucru răneşte. Răneşte mult în principal pentru că am o mare familie, o soţie şi un copil inteligent care înţelege multe lucruri”, a adăugat el.

„Este o afacere despre care nu-mi face plăcere să vorbesc. Dar o dată în plus, nevinovăţia mea a fost dovedită. Acest lucru mă face mândru”, a mai spus jucătorul.

Totodată, avocaţii starului lusitan au recunoscut că au plătit 375.000 de dolari reclamantei„ pentru a menţine confidenţialitatea cazului”, conform informaţiei prezentate marţi de postul CNN. Conform documentului prezentat de postul american de televiziune, Ronaldo recunoaşte că i-ar fi plătit 375.000 de dolari lui Kathryn Mayorga în cadrul unui acord de conciliere şi confidenţialitate.

Procuratura comitatului Clark, care are jurisdicţie asupra oraşului Las Vegas, a anunţat că acuzaţiile împotriva starului lui Juventus Torino „nu pot fi dovedite fără niciun dubiu”, aşa cum cere legea, iar din acest motiv s-a decis să se pună capăt anchetei.

Cristiano Ronaldo a fost acuzat că ar fi violat, în vara anului 2009, o femeie din Statele Unite, Kathryn Mayorga, pe care a întâlnit-o într-un club de noapte din Las Vegas şi pe care a invitat-o apoi la o petrecere în apartamentul său.

Acest caz a ieşit la lumină în toamna anului trecut, după transferul lui Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino şi a generat imediat o scădere cu 15% a acţiunilor clubului italian.

Kathryn Mayorga a susţinut totodată că, după agresiunea sexuală, Cristiano Ronaldo ar fi exercitat presiuni pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea, acesta fiind motivul pentru care femeia nu a acţionat în niciun fel timp de aproape un deceniu.

În urma denunţului depus la poliţie în luna septembrie 2018, Juventus a decis să nu mai participe în această vară la turneul International Champions Cup din Statele Unite, pentru a evita posibilitatea ca autorităţile americane să-l reţină pe fotbalistul lusitan.

La începutul acestui an, justiţia din Statele Unite a solicitat o probă ADN din partea lui Ronaldo, pentru a compara cu probele recoltate de pe rochia denunţătoarei.

Cristiano Ronaldo a dezminţit categoric acuzaţiile care i-au fost aduse, explicând că violul este „o crimă abominabilă” în opinia sa, dar presa a prezentat extrase ale unui presupus acord pe care jucătorul l-ar fi semnat cu reclamanta.

Poliţia din Las Vegas a redeschis ancheta şi, pe 8 iulie 2019, a cerut procuraturii comitatului Clark să investigheze acest caz. Dar după două săptămâni de la formularea acestei cereri, procuratura din Clark a decis să închidă ancheta şi să nu formuleze nicio acuzaţie împotriva fotbalistului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.