Jennifer Lopez a declarat că nu se grăbește să organizeze nunta cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în urmă cu câteva luni, însă vedeta a declarat că momentan nu se grăbește să organizeze nunta, transmite stiridinmoldova.md.

Jennifer Lopez a declarat recent pentru Entertainment Tonight că nu a investit prea mult timp în organizarea nunții cu fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez.

„Noi chiar vedem asta ca pe un lucru care va dura pentru totdeauna și vrem să o facem bine. Și să nu ne grăbim”, a declarat vedeta.

Aceasta a adăugat, spunând că a încercat să planifice câteva aspecte ale nunții, însă a explicat că programul ei încarcat nu-i permite să facă prea multe.

Anul 2019 este unul încărcat pentru Jennifer Lopez. Aceasta va apărea în filmul „Hustlers”, care urmează să se lanseze spre finalul anului. În plus, aceasta urmează să pornească într-un turneu solo, „Its My Party Tour”, care, potrivit revistei People, va fi un turneu în care J.Lo va sărbători împlinirea vârstei de 50 de ani.

„Va fi un turneu, însă scopul meu este să creez o atmosferă de petrecere intimă”, a declarat Jennifer Lopez.

Așadar, este destul de evident că vedeta are un program încărcat, o carieră importantă, iar Alex Rodriguez o sprijină în tot ceea ce face.

Acesta este prezent la spectacolele ei și postează pe Instagram numeroase imagini și texte adorabile pentru logodnica lui. Jennifer știe cât de mult o apreciază Alex, iar în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon ea a vorbit despre cât de „iubitor” și „atent” este el.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.