Iubitul lui Pamela Anderson mai are încă o iubită pe langă ea

După doi ani de relație cu fotbalistul Adil Rami, Pamela Anderson a postat un mesaj sfășietor pe Instagram, dezvăluind că acesta ducea o viață dublă și mai avea încă o iubită pe langă ea, transmite stiridinmoldova.md.

Pamela Anderson și fotbalistul Adil Rami au format în ultimii doi ani un cuplu ce părea extrem de fericit și sudat. Totuși, actrița a luat pe toată lumea prin surprindere ieri, când a postat pe pagina ei oficială de Instagram, un mesaj sfaâșietor.

În dreptul unei fotografii în care apare alături de Adil Rami, Pamela Anderson a scris un text prin care dezvăluie lumii întregi că a fost trădată în amor. Mai exact, că fotbalistul trăia o viață dublă și mai avea încă o iubită pe lângă ea.

„Este greu să accept că ultimii mai bine de 2 ani din viața mea au fost o mare minciună. Am fost înșelată, lăsată să cred că ne iubeam. Sunt devastată de când am aflat, în ultimele zile, că el trăia o viață dublă.

Obișnuia să facă glume pe seama altor jucători care ascundeau iubite în apartamente din proximitatea soțiilor. Îi numea monștri pe acești bărbați. Dar el este mai rău! A mințit pe toată lumea! Cum e posibil să controlezi în felul ăsta inimile și mințile a două femei în același timp? Sunt sigură că au fost și altele.

El este monstrul! Oare cum de am putut ajuta atât de mulți oameni, dar nu am fost suficient de înteleaptaă să mă pot ajuta și pe mine?”, sunt rândurile scrise, de Pamela Anderson pe Instagram.

Pamela Anderson și Adil Rami s-au cunoscut în urma cu doi ani, la Festivalul de Film de la Cannes și au fost nedespaărțiți din acel moment.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.