Ion Dron: Eșecul opoziției era previzibil, pentru că nu avea un scop politic. Consecințele politice trebuie calculate

Avocatul Ion Dron, fost candidat la funcția de deputat, cataloghează prestația opoziției la ultima ședință a Parlamentului din sesiunea primăvară-vară drept „lamentabilă” și spune că nu au fost calculate consecințele eșecului moțiunii de cenzură, informează TRIBUNA.

„O primă concluzie este că au fost jalnici cei din opoziție, iar prestația – lamentabilă. Autorii acestei moțiuni au contat pe un vot la plesneală, la nimereală, și nu au fost pregătiți pentru o bătălie. Dincolo că i-a luat prin surprindere ședința, cei veniți în sală nici nu realizau ce urma să se întâmple. Ei nu au venit mobilizați, gata de luptă, ei au venit pregătiți că vor pierde acest exercițiu”, a declarat el, într-un live pe o rețea de socializare, precizând că deputații nu erau pregătiți, or lucrul acesta era clar după întrebările acordate de ei Premierului.

Ion Dron a spus că „eșecul era previzibil, pentru că nu era un scop politic”. „Consecințele politice trebuie calculate. Ei au ieșit prost din punct de vedere politic din acest exercițiu”, a conchis avocatul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.