Ion Chicu: Dacă toată societatea noastră se va concentra pe obiectivul de dezvoltare și modernizare a țării, Moldova va avansa rapid

Premierul Ion Chicu susține că, dacă toată societatea noastră se va concentra pe obiectivul de dezvoltare și modernizare a țării, Moldova va avansa rapid. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu video la IPN, unde șeful Guvernului a vorbit de despre starea de lucruri din țară și despre starea națiunii, transmite stiridinmoldova.md.

În același interviu, Ion Chicu a mai spus că Republica Moldova are în față posibilități de dezvoltare și de înflorire. «Schimbarea în bine a lucrurilor nu este ceva iluzoriu, este posibil și poate fi făcut», a mai declarat Ion Chicu. «Este teoria ciclicității. Tot timpul, după cădere, urmează ascensiunea. Noi exact suntem la etapa când putem lansa ascensiunea, avem rezervele și resursele respective. Este important să consolidăm societatea, să ne consolidăm în jurul obiectivului de sporire a stării calității vieții”, a mai declarat premierul.

Interviul „Viziunea prim-ministrul Ion Chicu asupra stării de lucruri în societatea moldovenească la intersecția anilor” este parte a ciclului „Răscrucea de ani prin prisma idealului de a trăi bine acasă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.