Ion Ceban: Un weekend Sportiv în municipiul Chișinău. Ce turnee și campionate au fost organizate în capitală

Un weekend Sportiv în municipiul Chișinău. timp de 3 zile, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, a organizat și desfășurat concursuri municipale sportive consacrate Hramului Orașului Chișinău, scrie primarul general Ion Ceban.

Edilul spune că evenimentele sportive au avut loc în municipiul Chișinău, unde peste 1000 de sportivi au demonstrat abilitățile la șapte competiții sportive:

⁃ Turneul internațional la handbal (Femei), Sala de sport a Școlii Sportive Specializate de handbal nr. 2 din municipiul Chișinău (str. Melestiu, nr. 21) Cu participarea a 96 de sportivi din Republica Moldova și România.

⁃ Campionatul Open al municipiului Chișinău la caiac – canoe consacrat Hramului Chișinăului – Competițiile sau desfășurat pe lacul din parcul „Valea Morilor” – cu participarea a 180 de sportivi.

⁃ Campionatul de toamnă al municipiului Chișinău la orientare sportivă consacrat Hramului Chișinăului – Competițiile sau desfășurat la Gimnaziul „Galata”, Bulevardul Dacia 75 – cu participarea a 140 sportivi.

⁃ Cupa deschisă a municipiului Chișinău la Radiosport (radiogoniometrie sportivă) – Competițiile s-au desfășurat în s. Pănășești raionul Strășeni, cu participarea a 60 de persoane.

⁃ Campionatul deschis al municipiului Chișinău la Karate-do Shito-ryu consacrat Hramului Chișinăului – Competițiile s-au desfășurat la complexul sportiv al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, pe adresa: str. Andrei Doga 26, cu participarea a 140 sportivi.

⁃ Turneul internațional la gimnastică ritmică „Little Fairy 2022” – Competițiile sau desfășurat în sala „Indor Arena” pe adresa: municipiul Chișinău, Bd. Gagarin 14, cu participarea a 245 sportivi.

⁃ Cupa municipiului Chişinau la Rugby – Tag printre elevii instituțiilor de învățământ primar, secundar ciclul I (clasele I – IV- a) consacrată Hramului Chișinăului – Competițiile s-au desfășurat pe terenul artificial de fotbal din Parcul „La Izvor”, cu participarea a 98 de sportivi.

„Pentru aprecierea evoluării sportivilor la concurs a fost nominalizat un juriu competent în fiecare domeniu sportiv. Juriul a apreciat evoluarea sportivilor, în corespundere cu cerințele stipulate în Regulamentele Internaționale cu privire la organizarea și desfășurarea competițiilor sportive.

Avem copii si tineri talentați, avem profesori și antrenori foarte buni. În ultima perioadă sportivii noștri obțin rezultate de excepție și sunt o dovadă în plus a valorii și a performanței noastre comune”, a conchis Ceban.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.