Ion Ceban: Trollii plătiți așteaptă și se roagă ca undeva ceva să nu meargă bine în Chișinău

Râvnesc atât de mult la postul de primar că sunt gata să-și vândă și sufletul! Așteaptă să sară cu critica fără a analiza prea mult situația, chiar și acolo unde critica nu își are locul. Este vorba despre deputații guvernării și trollii plătiți de aceștea, declară edilul capitalei, care au criticat surparea unei porțiuni de pământ din aleea Grigore Vieru din capitală, fără a ține cont de faptul că sub aceasta, anterior au fost făcute săpături și descoperiri arheologice.

„Aleea Grigore Vieru! Ieri s-au grăbit mulți să critice primarul și Primăria pentru că se lucrează în capitală și se schimbă orașul. Tot felul de deputați, trolli plătiți, mai multe surse info, care așteaptă și se roagă ca undeva ceva să nu meargă bine în Chișinău”, a menționat Ion Ceban.

Totodată, edilul capitalei a ținut să le reamintească celor buni de critică că Primăria Chișinău a alocat anterior resurse financiare pentru săpăturile respective effectuate de arheologi.

„Sub scările monumentului de pe alee s-a depistat o săpătură, în preajma căreia ieri pământul s-a surpat. Deși muncitorii au lucrat în acea zonă câteva luni, nimic nu dădea de bănuit. Sunt lucrări în teren pe care nu le poți prevedea, dar la care se intervine imediat. Plus am spus de multe ori că anume în preajma monumentului vor mai fi făcute lucrări în primăvară și nu are nimic cu câțiva km de alee. Amintesc că la câțiva metri în acea zonă, arheologii au descoperit fundamentul unei arhitecturi mai vechi. Pentru acest domeniu, în anul curent, Primăria Chișinău a alocat surse financiare”, a conchis Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.