Ion Ceban, revoltat de noile scumpiri la electricitate și gaz: Prostia celor de la guvernare nu are limite

În loc să privim în viitor, achităm pentru scumpiri din trecut! Așa comentează primarul general Ion Ceban scumpirile de ieri la electricitate și gaz. Edilul afirmă că prostia celor de la guvernare nu are limite.

„Oameni buni, vremuri sărace. 300 de milioane de lei, atât va achita suplimentar Primăria Chișinău pentru incompetența celor care guvernează și pretind că domină, dar nu întreprind nimic pentru a opri scumpirile care cresc ca pe drojdie. Într-un final, jefuiesc din buzunarul cetățeanilor simpli care sunt nevoiți să achite sume cosmice și fură și din buzunarul Administrațiilor Publice Locale care vor fi nevoite să achite pentru factruri și întreținere, în loc să realizeze proiecte de infrastructură, drumuri, trotuare, școli, grădinițe și multe alte proiecte pentru oameni. Toate cifrele în curând vor fi prezentate. Gazul s-a scumpit și a ajuns să coste mai mult de 15 lei/m3, gazul metan s-a scumpit peste noapte, benzina și motorina s-au scumpit și ele, lumina s-a scumpit și încă urmează să mai fie majorări, potrivit datelor prezentate, produsele alimentare s-au scumpit, lanțul majorărilor prețurilor continuă”, a punctat primarul.

Edilul spune că cetățenii au primit încă o palmă din partea oamenilor buni, fiind impuși să achite facturi mai mari la gaz începând cu data din urmă, 1 ianuarie. În acest sens, primarul a cerut demisia celor de la Guvernare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.