Ion Ceban explică de ce in capitală au fost organizate două târguri de Crăciun

Primarul general Ion Ceban vine încă o dată cu precizări cu privire la întrebarea cetățenilor, de ce în capitală sunt două târguri de Crăciun organizate, unul al Guvernului și altul al Primăriei. În cadrul ședinței de astăzi de la Primăria Chișinău, edilul a precizat că așa a vrut Executivul.

„Am tot fost întrebat de Târgurile din Centrul Orașului și de ce nu am făcut împreună cu Guvernul. Repet încă o dată, am propus să facem împreună. Este și scrisoarea unde Ministerul Culturii ne refuză din motive pandemice și ne scrie că vom face împreună cu o altă ocazie. După care au uitat de pandemie, ce au scris și au făcut singurei. E, dar cum a spus domnul Popușoi în Emisiune săptămâna trecută, Guvernul și-a permis să organizeze un târg, și și-a organizat. Eu mulțumesc tuturor celor implicați.

Evenimentele sunt multe, iar oamenii se plimbă prin centrul orașului în fiecare zi și mai puțin le pasă cum sunt organizate, dar le pasă că sunt organizate și că se simte atmosfera de sărbătoare”, a declarat Ceban.

Primarul a mulțumit tuturor artiștilor care au fost parte la mai multe concerte organizate de primărie, mai multe emisiuni televizate, dar și pentru seara de revelion organizată la Televiziunea Națională.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.