Ion Ceban, după evenimentele din acest weekend: Mulțumesc la toți implicați, fără voi nu era posibile de înfăptuit. Mai avem nevoie de 1000 de angajați, dar cine ar veni la așa salarii

Astăzi felicităm cu ocazia Hramului localitatea Budești. Le doresc sănătate și fericire. Astăzi în Budești finanțăm sau Cofinanțăm mai multe proiectele. Sunt proiecte de peste 10 milioane de lei. Este vorba de iluminat public, apeduct și canalizare, stația de pompare, contribuții la centrul pentru copii și tineret. Este și un centru pentru oamenii mai în vârstă, trotuarele Chișinău etc. La fel cum facem și în alte suburbii. Sănătate tuturor locuitorilor din Budești.

Forumul dedicat asistenților sociali din municipiul Chișinău. Am declarat ieri asistenților din municipiul Chișinău, că vom face un demers către Guvern pentru a fi majorat salariul, pentru ca oamenii să fie motivați să lucreze în acest domeniu.

Actualmente în Chișinău în toate serviciile sociale pe care le avem, activează 2400 de lucrători, atât la Direcția Socială, cât și la Direcția Protecției Copilului. Ceea ce este important să menționez că beneficiari de asistență socială în municipiul Chișinău sunt circa 200 de mii de persoane.

Este o muncă enormă în grija celor 2400 de lucrători sociali care au un salariu farte mic, de la 3 mii de lei, 5 mii, 7 mii de lei”, a declarat Ceban.

Edilul spune că mai este nevoie de circa 1000 de lucrători. „Dar cine va veni să muncească la așa un salariu mic, iată de ce am rugat să fie pregătit acest demers și să vedem care va fi răspunsul autorităților centrale”, a conchis Ceban.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.