Ion Ceban: Drumul de acces în comuna Băcioi a fost reparat cu suportul financiar al Primăriei Chișinău. Municipalitatea a alocat 5 milioane de lei

Drumul de acces în comuna Băcioi a fost reparat cu suportul financiar al Primăriei Chișinău.

Potrivit primarului general Ion Ceban, costul total al lucrărilor a fost de 8,06 milioane de lei, dintre care municipalitatea a alocat 5 milioane de lei. Restul sumei de 3,06 milioane de lei a fost investită de administrația din localitate.

„Traseul asfaltat se întinde pe o lungime de 3 km și face legătura dintre bulevardul Dacia din Capitală și strada Băcioii Noi din suburbie. Proiectul a inclus de asemenea trasarea marcajului și instalarea indicatoarelor rutiere. Lucrările s-au desfășurat în perioada 2020-2021. De asemenea, municipalitatea a înnoit și parcul de autobuze care circulă pe rutele 4 și 49 ce fac legătura dintre Băcioi și orașul Chișinău. Anul trecut pe aceste două itinerare au fost scoase 8 mașini noi”, a declarat edilul.

Menționez, că în perioada anilor 2020-2022, suplimentar la investițiile directe în suburbii, municipalitatea a alocat 60 de milioane de lei pentru reparația drumurilor, alte 15 milioane de lei în menținerea infrastructurii iluminatului public.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.