Ion Ceban, despre protestul de mâine a șoferilor de microbuze: Este un șantaj. Ce ați face dacă medicii ar vrea să iasă la proteste, spânând că au obosit?

Primarul general Ion Ceban spune că protestul șoferilor de microbuze de mâine este un șantaj față de locuitorii capitalei. Acesta a venit cu o comparație, întrebând ce ar face oamenii dacă medicii ar vrea să iasă la protest. 

”Referitor la protestul transportorilor de mâine. Eu vreau să încep prin a face o scurtă comparație. Eu am auzit multe argumente din partea acestora, că sunt indignați de decizia Comisiei Naționale cu privire la prezența a 50% din pasageri. Transportatorii au obosit și sunt indignați. Transportatorii nici nu asigură nici cele mici asigurări ale medicilor. 

Comparația mea este că acești transportatori ajung la sfânta treime ajung la Sfânta Treime, la Spitalul de Urgență, la Centrul Covid, etc, iar medicii spun că nu vor să îi trateze pentru că sunt obosiți”, a declarat Primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Ceban spune că acest lucru nu este corect, iar acesta este un șantaj. ”Mie mi se pare incorect de cele ce vor să facă ei. Mie mi se pare incorect că ei nu respectă cerințele pandemice, nici graficul, nimic. Mie îmi pare rău că au de suferit oamenii. Mie îmi pare rău că CMC nu a fost de acord să cumpărăm transport public nou pentru capitală, troleibuze mai vin, mă refer la autobuze.

Avem o situație tâmpită, când avem banii identificați, avem toate procedurile, avem totul semnat și avem contestări. 

Cât ține de microbuze, Ceban spune că i se pare cinic. ”Ce ați face voi, dacă medicii nu vor vrea să iasă. În fine, mâine toate troleibuzele și autobuzele vor ieși pe linie. În jur de 400 de troleibuze și în jur de 150 de autobuze. Vom depune toate eforturile. Așa ceva nu poate continua. Eu sunt pentru transport public. Tot acum vedem din suburbii că acele sondaje pe care le realizăm, în proporție de 80% transportul public este o prioritate”, a conchis Ceban. 

Amintim că mâine toate microbuzele din țară și din capitală ies la protest față de măsurile impuse de Comisia Națională Excepțională în Sănătate Publică.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.