Ion Ceban cere explicații subdiviziunilor municipale care nu au prezentat planurile de acțiuni privind implementarea recomandărilor Curții de Conturi

Primarul general, Ion Ceban, cere explicații subdiviziunilor municipale care nu au prezentat planurile de acțiuni privind implementarea recomandărilor Curții de Conturi. Se întâmplă după ce la data de 14 august, 33 de subdiviziuni trebuie să prezinte, până la 15 septembrie, documentele solicitate.

Totodată, edilul anunță că începând cu ședința următoare a serviciilor municipale, conducătorii de subdiviziuni responsabili de implementarea recomandărilor Curții de Conturi, trebuie să raporteze cu privire la stadiul de implementare a recomandărilor și soluționarea lacunelor constatate de Curtea de Conturi, conform unui grafic stabilit.

Potrivit datelor prezentate de primar, în prezent, 6 subdiviziuni nu au prezentat informații în acest sens; 9 au prezentat informaţia cu depășirea termenului stabilit în indicație; 7 subdiviziuni din cele care au  prezentat planurile de acțiuni, au oferit informaţii incomplete; 10 subdiviziuni au raportat faptul că nu sunt vizate în Rapoartele Curții de Conturi, sau nu au  recomandări restante.

Șeful capitalei a atenționat funcționarii că plenitudinea și veridicitatea informației prezentate este în responsabilitatea fiecărui conducător de subdiviziune.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.