Ion Ceban cere ca gheretele ce nu sunt în schema de amplasare să fie evacuate. „În caz contrat, Preturile vor avea grijă de ridicarea acestora, iar factura o veți plăti dvs”

Săptămâna aceasta continuă evacuarea gheretelor de pe străzile capitalei. Potrivit primarului general Ion Ceban, este vorba de acele gherete care comercializează băuturi răcoritoare și fierbinți ale căror scheme de amplasare erau eliberate de către Preturi pentru o perioadă determinată.

„Aceste amplasamente nu erau aprobate de către CMC în contextul desfășurării licitațiilor și potrivit Regulamentului. Săptămâna trecută au fost evacuate 8 la număr. Este un proces complicat și anevoios, din acest motiv, evacuarea continuă. Pentru a putea vinde în continuare pe una dintre schemele de amplasare din oraș, stabilite de CMC, agenții economici, la fel vor trebui să participe la licitații”, a punctat Ceban.

Edilul spune că anterior, aceste gherete se aflau pe o perioadă determinată pe străzile secundare ale capitalei, schemele de amplasare fiind eliberate de către Preturi, ceea ce nu este corect.

„Un plan separat va fi pentru gheretele din curțile blocurilor și străzile adiacente din oraș. Noi vrem ca totul să fie transparent, iar banii acumulați să fie cheltuiți pentru proiectele din oraș. Până atunci, dragi agenți economici, fiți buni și evacuați gheretele conform Regulamentului, în caz contrar, acestea vor fi evacuate de preturi, iar factura o veți plăti dvs”, a conchis acesta.

Astăzi, va avea loc o nouă ședință a Comisiei pentru licitații în cadrul căreia vor fi discutate noile amplasamente care urmează să fie propuse Consiliului Municipal spre aprobare. La fel, vor fi examinate dosarele depuse pentru a treia licitație care va avea loc vineri, 15 ianuarie. Sunt locuri de amplasare, precum: str Armenească, Parcul Valea Morilor, Parcul Afgan, Alunelul, scuarul Bucuriei, etc.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.