Ion Ceban a declarat că decizia de a redeschide piața centrală aparține Comisiei Situației Excepționale Naționale

Decizia de a redeschide piața centrală aparține exclusiv Comisiei Situației Excepționale Naționale. Cel puțin asta a declarat primarul general al capitalei Ion Ceban în cadrul emisiunii Miezul Zilei de la Moldova 1.

Ceban spune că autoritățile locale nu au altceva decât să se supună conducerii țării. „Aici ca autoritate publică locală nu putem decât să ne conformăm. Avem un demers pentru deschiderea acestor piețe cu respectarea tuturor rigorilor. Este foarte greu să stai acasă. Dar cum acum pentru această perioadă, trebuie de solicitat acel ajutor de la stat, iar între timp spre că se rezolvă întrebările. Noi suntem pregătiți în orice moment să facem traseele, să facem tot ce ține de aspectele de sănitărie. Mai mult decât atât, noi am prezentat și proiectul de modernizare a Pieței Centrale, care să devină una cu adevărat frumoasă, confortabilă și curată, spune primarul.

Amintim că săptămâna aceasta municipalitatea în frunte cu Ion Cioban a prezentat public proiectul de modernizare a întreprinderii municipale Piața Centrală.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.