Ion Ceban a cerut toată tehnica auto de la întreprinderile municipale să fie dotată cu GPS

Transparența nu trebuie să existe doar în acte, dar şi în teren. Astfel, primarul general Ion Ceban a cerut ca toate regiile care au transport, precum este Exdrupo, să fie dotate cu sistem GPS. Despre aceasta a solicitat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Chișinău.

Astfel, potrivit primarului, cu astfel de sisteme vor fi dotate tehnica auto de la Spații Verzi, transportul public, Autosalubritate, ect.

„Așa ca transparent fiecare cetățean să vadă, câte mașini de la ce servicii, unde lucrează în acel interval de timp, câte sunt în teren, câte staționează.  Astfel ca să putem urmări activitatea acestora și la nimeni să nu apară întrebări unde și de ce nu se lucrează, și unde uneori prin alte localități poți întâlni mașinile care nu ar trebui să se afle acolo”, a punctat Ceban.

Edilul a subliniat ca toate serviciile să ofere toate datele, ce sunt deja acumulate și stocate, pentru ca în curând să fie publicate pe pagina primăriei.

„Dacă nu avem ce ascunde, atunci trebuie să nu ne fie frică. Iar cel ce va ascunde ceva, va trebui să răspundă conform legii”, a conchis edilul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.